Rossum
Referentie: SPAE09769

Stafmedewerker financiële zaken WTF 0.6 (kandidaten reeds voorgedragen)

Wat ga je doen?

Werk jij nauwkeurig en vind je het leuk om bezig te zijn met cijfers en financiële gegevens? Ondersteun je graag collega’s bij de voorbereiding van en controle op financiële rapportages en overzichten? En spreekt het uitzoeken van zaken je aan? Dan is deze vacature, stafmedewerker financiële zaken bij Stroomm, écht iets voor jou!

Als stafmedewerker financiële zaken (FZ) ondersteun je de beleidsadviseur financiën & control in de uitvoering van operationeel beleid op het vakgebied van financiële zaken. Dit betekent o.a. dat je betaalvoorstellen controleert, ondersteunt bij de memoriaalboekingen en het op orde houden van de debiteuren- en crediteurenadministratie, subsidieaanvragen voorbereid, ondersteunt bij het verzamelen van de documenten t.b.v. de accountantscontrole, een bijdrage aanlevert aan het opstellen en samenstellen van diversen financiële rapportages (het bestuursformatieplan, de kwartaalrapportage en de jaarrekening).

Om dit alles in goede banen te leiden, zorg je dat je steeds over up to date info beschikt.
Samengevat liggen de werkzaamheden op de volgende aandachtsgebieden binnen FZ:
1 - Beleidsuitvoering
2 – Ondersteuning / advisering bij de beleidsvoorbereiding
3 - Professionalisering


Jouw bijdrage gaat overzicht en rust brengen en zorgt voor een verdere borging van financiële processen bij Stroomm.
Stroomm staat open voor startende of meer ervaren financiële professionals. Ben je geïnteresseerd in het volledige functieprofiel? Dit is op te vragen bij Spijtenburg werving en advies.

Waar ga je werken?

Als stafmedewerker financiële zaken ben je werkzaam op het bestuurskantoor van Stroomm in Rossum en behoort hybride werken tot de mogelijkheden. Stichting Regionaal Openbaar Onderwijs Maas en Meierij (Stroomm) heeft onder haar bevoegd gezag 15 basisscholen in de gemeenten Sint-Michielsgestel, Boxtel, Oisterwijk, Vught, Maasdriel en Zaltbommel. De aangesloten basisscholen leveren elke dag kwalitatief goed onderwijs in een veilige en stimulerende omgeving waarin het kind centraal staat. Elke Stroomm-school is anders en geeft zelf vorm en inhoud aan zijn onderwijsvisie. Vaak eigenzinnig en altijd ondernemend, want het basisonderwijs is net zo dynamisch als de samenleving.
Stroomm is een organisatie die positief in ontwikkeling is. Vanuit de kernwaarden open, onderscheidend en ondernemend, wordt werk gemaakt van kwalitatief goed onderwijs. Alle medewerkers van het bestuurskantoor zetten zich vol in om de scholen te ondersteunen bij de algemene bedrijfsvoering.
Meer informatie over Stroomm vind je hier.

Wie ben jij als stafmedewerker FZ en wat breng je mee?

Jij beschikt over:

  • een MBO + / HBO AD (Associate Degree) afgeronde opleiding.
  • een aantal jaar ervaring in een vergelijkbare functie bij voorkeur in het publieke domein is een pre.
  • kennis en ervaring met het werken met AFAS, Office (en Cogix).
  • inzicht in en kennis van organisatieprocessen binnen het onderwijs is een meerwaarde.

Jij herkent jezelf in de volgende eigenschappen:

  • Nauwkeurig, proactief.
  • Samenwerkingsgezind: helpend, dienstverlenend en meedenkend.
  • Doortastend: je bent pas tevreden als het is opgelost.

Wat levert het jou op?

  • Een fijne werkplek in een onderwijsstichting waar je van toegevoegde waarde bent.
  • Een jaarcontract en daarna bij gebleken geschiktheid een vast contract voor 3 dagen per week. De voorkeur van werkdagen ligt op maandag t/m donderdag waarbij de dinsdag een vaste kantoor dag is.
  • Een inschaling conform CAO PO, Schaal 8 of 9; afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO PO waaronder een ruim aantal vakantiedagen en eindejaarsuitkering.

Hoe ziet de procedure eruit?

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan je cv en motivatiebrief voor 14 april 2024 naar s.vanbladel@spijtenburg.nl t.a.v. de benoemingsadviescommissie.
De planning van het proces is als volgt:

  • De voorselectiegesprekken zijn doorlopend, uiterlijk 16 april bij voorkeur op kantoor van Spijtenburg in Breda.
  • De brievenselectie is op donderdag 18 april en vindt plaats o.b.v. je CV en motivatiebrief.
  • De 1e gespreksronde is dinsdag 7 mei tussen 9u en 12u 30 op een externe locatie.
  • De 2e gespreksronde is woensdag 22 mei tussen 11u en 14u30 op het bestuurskantoor van Stroomm.

Een diplomacheck en een uitgebreid internetonderzoek is onderdeel van de voorselectie. We streven ernaar om voor het einde van de maand mei de procedure afgerond te hebben, inclusief checken van referenties en arbeidsvoorwaardengesprek. Dit is gepland voor woensdag 29 mei van 10u30 - 12u30 met de bestuurder. De beoogde startdatum is het nieuwe schooljaar of zo mogelijk eerder.

Contactpersoon
‘Spijtenburg Werving en Advies’ staat Stroomm bij in werving en selectie. Sybille van Bladel is contactpersoon voor deze vacature. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op via bovenstaande mailadres of bel 0611024647

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.