Breda
Referentie: SPS09753

GZ-psycholoog

Wat ga je doen?

Denk jij als GZ-psycholoog niet in problemen maar in oplossingen? Ben je daarnaast tactvol, objectief en heb je een goed inlevingsvermogen? Dan is deze GZ-psycholoog vacature wellicht iets voor jou?

Als GZ-psycholoog maak je deel uit van een multidisciplinair behandelteam, dat onder andere bestaat uit een psychiater, psychologen en therapeuten. Binnen dit team heb je verschillende verantwoordelijkheden, zoals het voeren van intakegesprekken en het uitvoeren van behandelingen volgens het behandelplan. Je houdt individuele gesprekken en past cognitief-gedragsmatige interventies toe in het (psycho)somatische domein. Deelname aan multidisciplinair overleg is een integraal onderdeel van je werk. Je zet je in voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van de cliënt, waarbij een gezonde levensstijl en een evenwichtige balans tussen beweging en ontspanning centraal staan. Daarnaast neem je actief deel aan het vormgeven van het inhoudelijke beleid en ben je in staat om collega's te begeleiden in hun opleiding.

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een instelling die zich richt op individuen die, als gevolg van somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten, moeite ervaren in hun dagelijkse functioneren. Deze klachten omvatten chronische pijn in gebieden zoals de rug, nek en bekken, waarbij gedragscomponenten een belangrijke rol spelen. Ze manifesteren zich vaak samen met andere symptomen zoals stress, burn-out, depressie en angst. De instelling richt zich op een intensieve, individuele en interdisciplinaire aanpak. Dit vereist een multidisciplinair team waarin professionals op een interdisciplinaire wijze samenwerken. Het overkoepelende doel is om de impact van pijn te minimaliseren, zelfstandig functioneren in de maatschappelijke sociale omgeving te optimaliseren en de algemene kwaliteit van leven te verbeteren.

Wie ben jij als GZ-psycholoog?

Als GZ-psycholoog stel je de cliënt centraal zonder het bedrijfsbelang uit het oog te verliezen. Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal een afgeronde universitaire master opleiding tot GZ-psycholoog.
  • Een BIG registratie + AGB code.
  • Een LOGO-verklaring.
  • Minimaal 2 jaar werkervaring is wenselijk.
  • Wenselijk ervaring met het werken in een interdisciplinaire setting, bij voorkeur met chronische pijn / cognitieve gedragstherapie / emdr.
  • Het volgen/gevolgd hebben van een opleiding CGT en/of EMDR is een pré.

Wat krijg je?

Je krijgt een vast contract (fullltime of parrttime) voor 18-36 uur per week. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Bedrijfsfitness
  • Kerstpakket
  • Reiskostenvergoeding
  • Werk vanuit huis
  • Uitbetaalde overuren
  • Vakantiegeld

Hoe ziet de procedure eruit?

Heb jij interesse in deze GZ-psycholoog vacature? Voor meer informatie en het sturen van jouw CV kun je contact opnemen met Ingeborg van der Heijden via 076 - 2063 333, 06 4519 2710 of per mail i.vanderheijden@spijtenburg.nl.

Wie is Spijtenburg?

Wij zijn gedreven door het duurzaam verder helpen van mensen en organisaties bij hun échte vraag. Door te luisteren, nieuwsgierig te zijn en door te vragen, maken we voor kandidaten of opdrachtgevers het verschil! Je kunt bij ons terecht voor werving en selectie, interim management/ZZP, detachering én advies. Wil je meer weten? Bekijk dan de over ons pagina.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

in Amsterdam
in Roosendaal
in Almkerk, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal
in Rotterdam

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen passende vacature kunnen vinden? Wij kijken graag met je mee!
Neem contact met ons op via 076 - 2063 333 voor meer informatie of blijf op de hoogte van ons aanbod d.m.v. een job alert.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook deze banen:

in Amsterdam
in Roosendaal
in Almkerk, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal
in Rotterdam